3 Spalvų LED Veidrodis Lempos šviesos srautą galima reguliuoti Tuštybės Lentelė Šviesos Kabinti Magnetinio Makiažas Lempa, tualetinis stalelis USB Kosmetikos Šviesos Lempos Užpildyti

€16.74 €10.38

Lubų Šviestuvai & Gerbėjai

sku: m70926

  • LED tipas: SMD2835
  • Įtampa: 5V
  • Sertifikavimo: ce
  • funkcija: Nuotolinio valdymo pultas / Trijų spalvų perjungimo / Tolygus reguliavimas / Reguliuojamas kampas
  • Elektros Energijos Gamybos: Touch
  • Yra Pritemdomi: Taip
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • stiliai: Įprasta stilius
  • Modelio Numeris: LED Lempos Makiažas
  • Lemputė karoliukai: 42LEDs
  • Produkto pavadinimas: led stalo lempa
  • Tarnavimo laikas: 50000 valandų
  • Medžiaga: PVC
  • Prekės Pavadinimas: CanLing
  • Galia: 6W
  • Išorė spalva: Balta / Juoda
  • Maitinimo Šaltinis: USB powered

Žymos: led žibintai, tualetinis staliukas, veidrodis, led žibintai makiažo veidrodėliai, tualetinis staliukas šviesos lempos, led veidrodis lempos pritemdomi

Sveiki atvykę į Pirkti

Aukštos Kokybės LED Veidrodis Lempos

Garantija 2 metai !!!

Kaip ilgai, kaip produktas nėra cheminių sugadintas, siųsti jį atgal.Mes patikrinti ir patikrinti, ar tai gamtos sugadintas.Mūsų produktas yra dviejų metų garantija.

Techniniai duomenys:

Produkto pavadinimas: LED Veidrodis Lempos

Įtampa: DC5V

LED tipas: SMD2835

Galia: 6W

Lemputė karoliukai: 42leds

Spalvos temperatūra: 3000K+6000K(Šiltai balta/šaltai balta/Natūrali balta)

Tarnavimo laikas: 50000 valandų

Du stilius: Paprastas stilius

Išorė spalva: Balta / Juoda

Korpuso medžiaga: ABS+PC

Maitinimas: USB powered

Spalvų perteikimo indeksas: 80+

Gaminio dydis: 285*40*51mm

USB kabelio ilgis: 1M

Pareigos: Remote control/Trijų spalvų perjungimo/Tolygus reguliavimas/Reguliuojamas kampas

Ypatybė:

*Naudojant SMD2835 lemputė karoliukai, didelio ryškumo, didelio šviesos efektyvumas, mažas šviesos skilimas, mažas energijos suvartojimas, jokio mirgėjimo, švelni šviesa akių apsaugos, energijos taupymo ir aplinkos apsaugos, daugiau nei 80% energijos taupymo nei tradicinių halogeninės lempos.Tai yra geriausias pasirinkimas namų apšvietimo ir nešiojamų apšvietimas.

*Naudojant ABS+PC korpuso medžiaga, stabilių rezultatų, atsparumas dilimui, aukštos temperatūros poveikiui, mažas atsparumas temperatūrai, greitai, šilumos išsklaidymo, saugumo ir stabilumo, veiksmingai pratęsti tarnavimo laikas 50000 valandų, ir gali dirbti ilgą laiką.

*Yra jutiklinį jungiklį ant lempos, palieskite, norėdami įjungti/išjungti šviesą, ir gali reguliuoti trijų rūšių šviesos spalvų (warm white, cool white, natūralus baltas), ilgai pressstepless tamsos.

*Įrengta nuotolinio duomenų valdytojas, jūs galite įjungti šviesos colorand penkių lygių ryškumo reguliavimas, galite pasirinkti, kad laiko 10 min ar 30 minučių (kai laikmatis paspaudus mygtuką, lemputė sumirksi vieną kartą).

*Apšvietimo kampas gali būti reguliuojamas aukštyn ir žemyn iki 100°, Prašome nustatyti norimą apšvietimo kampas, atsižvelgiant į faktinę situaciją.

*Lempos ir montavimo pagrindas yra nustatyti magnetinio adsorbcijos funkcija, kuri leidžia lempos daugiau nešiojamų, kurie gali būti įdėti ir stacionarių bet kuriuo metu, arba gali būti naudojami į rankas bet kuriuo metu.

*Korpuso lempos yra skirstomi į du tipus: juoda ir balta, kurį galima pasirinkti pagal asmeninius pageidavimus.

*Diegimo lempos yra labai paprasta, tiesiog pritvirtinkite montavimo bazę su priedais, ir tada nustatyti lempos montavimo bazę per magnetinio adsorbcijos funkciją, operacija yra paprasta ir lengva naudoti.

Programos:

* Ši nauja atnaujinti Pritemdomi Jutiklinis Baras Žibintas, gali būti naudojamas kaip LED Kosmetinis Veidrodėlis, Žibintas, Miegamojo Puošimas, Žibintas, Lempa, Stalas, Lempa, Kabineto Lempos, Užpildyti Šviesos, Naktį lengvas, Nešiojamas Žibintas ir kt.Puikus makiažas, skaitymas, studijavimas ir kitų apšvietimo poreikius.Nešiojamų dydis daro jį tinkamas vežti aplink, puikiai tinka lauko apšvietimas, pavyzdžiui, kempingas, iškylų, palapinės ir kt.Skaitymas tamsoje ar silpnas, gali būti blogas akis, tai minkšta šviesa apsaugoti akis, netrukdant kitiems šalia jūsų.

* Šviesos yra plačiai naudojamas ir gali būti naudojamas spintos, spintos pagal, koridorius, laiptai, vonios kambariai, miegamieji, virtuvės, kelioniniai lagaminai, bufetai, komodos, pių, rūsiuose, vaikų kambariai, spinta, sandėliavimo patalpa, garažas, audra rūsys, darbo vieta, ir bet kur, kur jums reikia laisvų rankų žibintai.

Produkto priedai:

LED stalo lempa x1pcs

Nuotolinio valdymo pultelis x1pcs (neįeina baterijos)

USB maitinimo kabelis(1M) x1pcs

Montavimo basex1pcs

Rankinis x1pcs

Atsiliepimai:

1. Mūsų sėkmė priklauso nuo jūsų poreikių patenkinimas; todėl jūsų atsiliepimai yra labai svarbus mums.

2. Mes prašome, kad jūs su mumis iš karto prieš, jūs suteikiate mums neutralus ar neigiamas grįžtamasis ryšys, kad galėtume tinkamai spręsti savo problemas.Ačiū!

3. Jei esate įsitikinusi, prašome palikti mums penkių žvaigždučių teigiamų atsiliepimų; jei jūsų netenkina, prašome susisiekti su mumis prieš suteikdamas mums bet neutralus, neigiamas grįžtamasis ryšys arba atidaryti ginčų, mes galime pasiūlyti mūsų geriausią aptarnavimą, kol būsite patenkinti.

Klientų atsiliepimai

Remiantis 1 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą

Parašyti atsiliepimą

Reitingas

Klientas

2023-04-13

Tai nėra akumuliatoriaus, jis turi būti prijungtas prie usb kabelis