už Didelis Kambarys Miegamasis-YOKEKON 3.4 Gal/13L Didelis Kambarys Grindų Drėkintuvai, Namų, Ultragarso šalto Rūko Drėkintuvas, eterinis Aliejus

€1 073.81 €826.83

Blynas Kūrėjai

sku: m76466

  • Galia (W): 1w
  • Drėkinimo Metodas: Rūkas Biudžeto Įvykdymo Patvirtinimo
  • Talpa: 1L
  • Triukšmo: 36db
  • Prekės Pavadinimas: ZHUIYAN
  • Įtampa (V): 5V
  • Kilmės: Žemyninė Kinija

????[???????????????????????????????? ???????????????????? ???????????????? ???????????????????????????? ???????????????? ????????????????] Mūsų 13L grindų drėkintuvas yra puikus dideli kambariai iki 2000 ft2 tokių kaip miegamieji, gyvenamieji kambariai,šiltnamių ir medelynų, teikiant pagalbą nuo sauso oro jums ir jūsų šeimai.Mėgaukitės 48 valandų nepertraukiamo rūkas ir sukurti patogią aplinką savo šeima, kūdikis, ar naminiai gyvūnai.

????[???????????????????????????????????????? ???????????????????????????? ???????????????? ???????????????????????????????????? ???????????????? ????????????????] Su top-užpildyti dizaino ir eterinio aliejaus, dėklas, šis top-rated didelis drėkintuvas lengva papildyti ir gali pridėti šviežią kvapą į savo erdvę.Plius, komplekte nuotolinio leidžia kontroliuoti savo drėkintuvas vėjas.

????[???????????????????????????????????????????????? ????????????????????????????] Didelis kambarys drėkintuvas ateina su reguliuojamu humidistat ir 3 lygių drėkinimas, užtikrinant, galite sukurti puikią aplinką miegui, darbo, ar atsipalaiduoti.Plius, didžiausia 300mL/h bauda rūkas išvestis užtikrina nuoseklų drėgmės.Su 3.4-galonų vandens bakas, jis gali veikti 48 valandas, nenumatant papildymo žemiausiu rūkas.

????[????????????????-???????????????????????????????? & ????????????????] Mūsų medicinos laipsnio, savaime išsivalantis didelis kambarys drėkintuvas yra specialiai skirtas kūdikiams, ir suaugusiems, kambariniai augalai, kuri užtikrina švarų ir sveiką rūkas.Ji taip pat automatiškai išsijungia, kai ji eina iš vandens arba pasiekia norimą drėgmės lygį, užtikrinant savo saugumą.

????[???????????????????????????????????????????????? ????????????????????????????????????????] Mes pasisakome už mūsų didelis drėkintuvas ir siūlo 30 dienų nemokamai pakeitimo ir 1-erių metų garantija.Mūsų klientų aptarnavimo komanda, visada gali padėti jums su kokių nors klausimų ar rūpesčių.

Klientų atsiliepimai

Remiantis 0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą

Parašyti atsiliepimą

Reitingas