Automobilių Kampas Šlaito Metre Transporto Priemonės Inclinometer Lygio Matuoklis Gradientas Balancer Įrankis Metrų Suprasti, Kelių Sąlygos

€6.77 €3.38

Automobilių Elektronika

sku: m77567

  • Prekės Svoris: 1.00kg
  • Kilmės: Žemyninė Kinija

Aprašymas:

Automobilių Šlaito Matuoklis yra pagamintas iš aukštos kokybės ABS medžiagos, todėl yra patvarus, tvirtas, atsparus korozijai, ir ekologiška.Jis tinka automobilių, laivų, burlaivių, sunkvežimius, priekabas-namelius, ir kitos transporto priemonės.

Specifikacija:

Spalva: Juoda

Medžiaga: ABS

Produkto Pavadinimas: Automobilių Šlaito Metre

Gaminio dydis: apie 87*55mm/3.43*2.17 colių

Pakavimo Sąrašas:

transporto priemonės šlaito metre*1pcs

Pastabos:

1. Dėl skirtingų ekrano ir apšvietimo efektai, tikroji spalva produktas gali šiek tiek skirtis nuo spalvų, kaip parodyta paveikslėlyje.

2. Dėl vadovo matavimo, prašome leisti matavimo nuokrypis 1-3cm.

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Nekenksmingas aplinkai: Automobilių Šlaito Matuoklis yra pagamintas iš aukštos kokybės ABS medžiagos, kuris yra patvarus, tvirtas, atsparus korozijai, ir ekologiška.

2.Puikus Balansas ir "Finder Įrankis: Kaip puikus balansas arba "finder" įrankį savo automobilį, mūsų Automobilių Kampas Šlaito Metre gali reaguoti į šlaito duomenų ir užtikrintai greitai ir tiksliai.

3.Priemonė Automobilio Pokrypio: Jūs galite naudoti mūsų Automobilių Nuolydžio Indikatorius, norėdami matuoti pokrypį transporto priemonės, taip pat aukštis ir pasukimo kampo pokyčius aplink kūną.

4.Su Didelio Jautrumo: Transporto priemonių Lygio Matuoklis yra tvarkomi profesinės gamybos, todėl ji turi aukšto patikimumo, didelio jautrumo, ir vandeniui ar atsparus smūgiams funkcija.

5.Patikimi ir Tikslūs:, Nes mūsų Automobilis Inclinometer yra tikrai patikimi ir tikslūs, jūs galite jį naudoti automobiliai, kateriai, burlaivių, sunkvežimius, priekabas-namelius, ir kitos transporto priemonės.

Klientų atsiliepimai

Remiantis 0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą

Parašyti atsiliepimą

Reitingas