ZK-TB21 TPA3116D2 bluetooth 5.0 žemų dažnių Stiprintuvo Valdybos 50WX2+100W 2.1 Kanalo Galia Audio Stereo Bass AMP

€423.39 €275.21

Namų Garso Ir Vaizdo Įrašai

sku: m85495

  • Maksimali Galia Vienam Kanalui: 100w
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Prekės Pavadinimas: Erilles

Produkto Aprašymas

1. Kaip pasirinkti elektros energijos tiekimo?

Lenta su elektros energijos tiekimas yra labai svarbus, pasirinkto maitinimo pulsacijos turi būti mažos, pulsacijos maitinimo padės stiprintuvo valdybos apačioje triukšmas tampa didelis, yra dabartinių garso.Kuo didesnė įtampa, tuo didesnė srovė, tuo daugiau išėjimo galia, jei tik 12V 1A, todėl jūs galite imtis 3-4 colių garsiakalbiai.Jeigu jūs esate daugiau nei 19V, su 8-10 colių jokių problemų, maitinimo teikia didelę svarbą.Jei įtampa yra per maža, garso stiprinimas yra lengva sukelti garso iškraipymo, jei srovė yra per maža, kad būtų pateikti garsiakalbis bus traukti įtampą, blogai veikia, arba prastos kokybės garsas.

Rekomenduojame naudoti 18V19V24V maitinimo, dabartinis virš.Jei turite tik 9V12V arba 1A 2A maitinimo šaltinis, taip pat galite naudoti bet galia yra maža, naudokite garsumo pasirinktą netoli didelis, gali būti iškreipta, turinčių įtakos garso kokybei.

2. Kaip pasirinkti garsiakalbį?

Apie garsiakalbis tipas: dažniausiai naudojami garsiakalbiai dažniausiai yra 4-8 omai, gali būti naudojamas.Kairiojo ir dešiniojo kanalo garsiakalbių turi būti prijungtas prie pilno diapazono garsiakalbiai ar vidurio aukšto dažnio garsiakalbiai, su galia 20W-100W.Žemų dažnių garsiakalbiai gali būti prijungtas prie įprasto garsiakalbiai, reikia prijungti garsiakalbiai su žemų dažnių garsiakalbiai, galia 20-100. Dėl žemų dažnių garsiakalbis pasinerti dažnumas turėtų būti bent 50 hz.

Jei jūsų garsiakalbio galia yra maža, pvz., tarp 20W-50W, taip pat gali būti naudojamas, poreikis mažas maitinimo įtampos, po to, kai žaisti garsiai sudegino garsiakalbius, pvz., pasirinkti 15V arba mažiau energijos.Jei esate 50W - 100w garsiakalbiai, nesijaudinkite apie garsiakalbis įrašyti problema, galite pasirinkti, 12-24V maitinimo, aukštojo pasirinktą įtampa, tada daugiau garso išėjimo arba maitinimo.Garsiakalbio galia nėra lengva viršyti 100W, kitaip jis turės įtakos garso kokybei.

3. Garso įvesties režimo įvedimas

Tai garso stiprintuvas modulis turi du garso įvesties režimus: vienas iš jų yra "Bluetooth" įvesties, vienas yra AUX įvestis, "Bluetooth" režimu, turi pirmumo teisę.Nesvarbu režimas "Bluetooth" gali būti prijungtas.Kaip ilgai, kaip "Bluetooth" ryšys yra sėkminga, yra "Bluetooth" režimu, ir "Bluetooth" režimu automatiškai palaiko atgal prijungti."Bluetooth" ryšys, kai AUX įdėta yra AUX režimu.Ji turėtų būti pažymėti, kad naudojant AUX režimu, jūs turite patvirtinti, kad "Bluetooth" ryšys, šis modulis buvo atjungtas.

4. Kaip nustatyti kapitonas tomas?

PAGRINDINIS-TŪRIS rankenėlę koreguoti kapitonas tomas.Dešinysis posūkis kapitonas tomas padidinti, pasukite į kairę kapitonas tomas mažėti.Kapitonas tomas turi įtakos apimtį, tiek kairiojo ir dešiniojo kanalų ir žemų dažnių garsiakalbis.

5. Kaip reguliuoti kairiojo ir dešiniojo kanalo aukšto ir žemo garso?

R&L KANALO-BASS rankenėlę yra kontroliuoti bass, teisę kreiptis į bass enhancement, kairę bosas slopinimas.Kai rankenėlę į dešinę galinę padėtį, bosas yra ne didėtų, nei silpnos.

R&L KANALAS-AUKŠTŲ dažnių rankenėlės yra kontroliuoti garso aukštumą, teisę kreiptis aukšti didinimo, kairę aukštų dažnių slopinimas.Kai rankenėlė yra vidurinėje padėtyje, garso aukštumą yra ne didėtų, o ne silpnos.

Pastaba: Kai smuiko ar boso teisę koregavimas, arti didelis, jei garso iškraipymo, nurodant, kad smuiko ar boso padarinių pelnas yra per didelis, jums reikia įjungti smuiko ar boso rankenėlę į kairę, kad įgyti žemyn arba į dešinę PAGRINDINIS-TŪRIS rankenėlę į kairę, todėl, kad bendras tūris yra sumažėjęs.

6. Kaip reguliuoti žemų dažnių garsiakalbis?

Žemų dažnių garsiakalbis-TŪRIS rankenėlę yra kontroliuoti tūrio žemų dažnių garsiakalbis.Pasukite dešinėn į skiedžiama garsiau, pasukite kairėn, kad tūris mažesnis.

Žemų dažnių garsiakalbis-DAŽNIS rankenėlę yra kontroliuoti žemų dažnių garsiakalbis ribinis dažnis.Dažnis didėja su dešinėje rotacija ir mažėja kartu su kairiąja rotaciją.Dažnių reguliavimo diapazonas 20Hz-200Hz.

7. mažas garsas yra gerai, garsas tampa garsiau, reiškinys purvinas garsas?

Garso iškraipymo, prašome kreiptis į apačią bendras tūris arba pakeisti įtampos lygis didesnis, maitinimo adapteris.

8. Mažas garsas yra gerai, po garso tampa garsiau, reiškinys, garsas stuttering?

Įvesties maitinimo galia yra nepakankama, power supply su pertrūkiais, dingus elektrai, apsauga, prašome pakeisti elektros energijos tiekimo su aukštesnės galios; arba pernelyg daug energijos, stiprintuvo valdybos šilumos rimtas, šiluminės apsaugos, sumažinti energijos naudojimą ar stiprinti šilumos išsklaidymo.

Klientų atsiliepimai

Remiantis 0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą

Parašyti atsiliepimą

Reitingas