Automobilių Padengti Vandeniui kokiu Oru Automobilių Apsaugos Gaubtas Automobilių Padengti Blokuoti UV Spinduliai Minkšti Apmušalai Audinio VISUREIGIS Transporto priemonės, Automobilių

€66.31 €33.15

Išoriniai Priedai

sku: m96566

  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Elemento Tipas: Automobilių Apima

Aprašymai:

Apsaugoti savo automobilį nuo atšiaurių oro sąlygų šis automobilis padengti.Jis yra atsparus vandeniui, dulkėms, ir UV-atsparaus, išlaikyti jūsų automobilis švarus ir blizgus.Dangtelis turi stipriu anti-slydimo efektą, kuris apsaugo nuo stumdomų ne.Jis taip pat pagamintas iš minkšto audinio apmušalai

Techniniai duomenys:

Produkto Pavadinimas: VISUREIGIS Automobilis Dangtis

Medžiaga: poliesteris 190T, padengtas sidabru

Spalva: Juoda

Gaminio Dydis:

Apie 5*2*1.85 m/1,97*0,78*0.79*0.73 colių

arba

Apie 5.3*2*1.9 m/2.09*0.78*0.75 colių

Produktų Sąrašas:

1*VISUREIGIS Automobilis Dangtis

Pastabos:

Prašome leisti 0,5 cm/0.20 klaidų dėl rankinis matavimas.

Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva punktas, tikiuosi, jūs galite suprasti.

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Atsispirti UV Spinduliai: Šis SUV Automobilių Padengti blokuoja UV spindulius, kurie gali pakenkti interjerą jūsų VISUREIGIS.Ji turi sidabro-pilkos spalvos, kuri atsimuša šilumos ir šviesos, laikyti savo automobilį švieži.

2.Puiki Apsauga: Šis VISUREIGIS Padengti gali padėti jums išlaikyti jūsų automobilio švara ir išvaizda, užkertant kelią dulkėms patekti į automobilį ir apsaugos jūsų automobilio dažus nuo saulės daromos žalos ir įbrėžimų.

3.Stiprus Anti-slydimo Efektą: Automobilių Padengti yra ypatinga tekstūra, kuris apsaugo nuo stumdomų ne savo transporto priemonę, net ir vėjuotą ar lietingą sąlygos.Tokiu būdu, jūs galite išsaugoti jūsų automobilio išvaizda sveika ir išvengti įbrėžimų nuo aštrių daiktų.

4.Minkštųjų baldų Apmušalų Audinys: Šis Automobilis Dangtelis yra atsparus Vandeniui Visas Oras yra pagamintas iš minkštos apmušalų audinys, kuris gali laikyti atokiau nuo įbrėžimų ir lupasi dažai.Ji gali prailginti tarnavimo savo VISUREIGIS ir kad ji atrodo naujas.

5.Kelis kartus: Ar tai yra VISUREIGIS, stalas, kėdės, arba bet kokių kitų didelių objektų, šis Raštas Automobilių Padengti Visureigis gali tilpti juos visus.Laikykite savo daiktus saugiai nuo dulkių, lietaus, ir saulės žalos su šiuo patvarus dangtelis.

Klientų atsiliepimai

Remiantis 0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą

Parašyti atsiliepimą

Reitingas