Stalinis USB Konferencija Garsiakalbio, Kompiuterio, Telefono Bluetooth Mikrofonas su garso Išjungimo Funkcija Įvairiakryptė Kondensatoriaus Plug & Pla

€46.93 €34.26

Skaitmeniniai Garso Ir Vaizdo Įrašai

sku: m156937

  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Naudoti: KOMPIUTERIO MIKROFONAS
  • Stilius: Stalo
  • Pakuotė: Taip
  • Diafragma: Mažas
  • Rinkinys Tipas: Vieno Mikrofono
  • Prekės Pavadinimas: blueskysea
  • Rele: Dinaminis Mikrofonas

Pagrindinės Savybės:

【360°Įvairiakryptė Mic】 Priima 360° įvairiakryptė garso jutiklis, mikrofonas, veiksmingas spindulys pasiimti garsas yra 3-5 metrų.Pažangios Triukšmo slopinimo Technologija, aiškų ir stabilų garso kokybė, tiesioginių ryšių su nuline atstumas, didelio efektyvumo.

【Platus】 Paramos labiausiai susitikimas ir kalbasi programinės įrangos, tokios kaip QQ, "Skype", Priartinimo, ir tt.Tinka mažosios konferencijų salės ar asmeniniam naudojimui.Puikus vaizdo ryšio, balso bendravimas, muzikos klausymas, susitikimas, žaidimas, žaisti, nuotolinio mokymo, internete klasė, live transliacijos, ir kt.

【Built-in Speaker Stalinis Mikrofonas】 USB laidinio konferencija mikrofonas, integruotas garsiakalbis, dvigubas garsiakalbis bloko konfigūracija, šokiruojantis garso kokybė, geri.Tai gali būti geras muzikos grotuvas.Jutiklinis ekranas, garsiakalbis ir mikrofonas garsumo reguliavimas.Su išjungimo mygtukas, tai yra patogu nutraukti ir atnaujinti ryšius greitai.

【Plug and Play】 USB sąsaja, plug and play, nr. tvarkykles įdiegti, tinka PC kompiuterį ir nešiojamąjį kompiuterį.Suderinama su "Windows XP" / "Windows 7/8/10 ir" Mac OS " sistema.Ir jį galima prijungti per bt 5.0, taip pat, nereikia laidų.

【Nešiojamų Dizainas】 Mini dizaino viena vertus, taip, jis bus visiškai dėl konferencijų salės, stalo, neatsižvelgiant daug vietos.

Specifikacija:

Dydis: Φ12cm

Sąsaja: Tipas

Laido Ilgis: 2m

Baterija: 350mAh Baterija Lithiun

Pakuotės Dydis: 20 x 19.5 x 2,6 cm/7.9 x 6.4 x 1in

Pakuotės Svoris: 363g/12.8 oz

Pakuotė:

1 * Mikrofonas

1 * USB Kabelis

1 * Naudotojo Vadovas

Klientų atsiliepimai

Remiantis 0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą

Parašyti atsiliepimą

Reitingas