Mercedes Benz Grįžtamieji automobilių Stovėjimo aikštelė Dekoderis 4.5 Sistema, Galinio vaizdo Kamera, Ekranas Sąsaja Klasė A B C E ML GLA GLK SLK 2012-2014 m.

€218.28 €152.80

Automobilių Elektronika

sku: m21522

  • Pagalbinė Linija: Taip
  • Prekės Pavadinimas: SMARTOUR
  • Medžiagos Tipas: Nerūdijančio Plieno
  • Korpuso Medžiaga: plastikiniai
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Lęšių medžiaga: Plastikiniai + Stiklas
  • Laidais ar Belaidžiu: Viela

Mercedes Benz Grįžtamieji automobilių Stovėjimo aikštelė Dekoderis 4.5 Sistema, Galinio vaizdo kamera, Ekranas sąsaja Klasė A B C E ML GLA GLK SLK 2012-2014 m.

Pastaba: Automatinė pavara gali būti įdiegta, rankinė pavarų negali būti įdiegta.

Šis rinkinys leidžia vartotojui pridėti antrinėje rinkoje/pirminis backup & priekinė kamera Originalius ekranus su 4.5 sistema

1 variantas: Mercedes Benz A/B/C/E/GLA/GLK/SLK(5.8 colių ekranas)nuo 2012 m. iki 2014 m.,

2 variantas:Mercedes Benz E (7 colių ekranas)nuo 2012 m. iki 2014 m.,

3 variantas:Mercedes Benz ML (7 colių ekranas)nuo 2012 m. iki 2014 m.,

Produkto išmontavimo ir montavimo procesas: *Pastaba: Visi išardymas ir surinkimas procesus, turi būti maitinamas ir apsaugoti originalų automobilį, kad būtų išvengta žalos originalios automobilių dalys.

Mercedes-Benz C įrenginio struktūrinė schema

1. Mercedes-Benz C-class centrinio valdymo poveikis (1 Pav.), pirmiausia nuimti dekoratyvinės juostelės iš raudonas apskritimas su gumine peilio (2 Pav.),

2. Atkreipkite dėmesį, kad jums reikia naudoti fiksuoto menčių atsuktuvas smalsauti a sagtis dešinėje, oro išėjimo, ir tada naudoti, guminis peilis smalsauti atidarykite dekoratyvinis skydas (3 Pav.).Pagal dekoratyvinės juostelės (4 Pav.), pozicija sagtį (5 Pav.). po pasitraukė, išimkite vidinį pajungti į raudonas apskritimas (6 Pav.), ir naudoti kampu atsuktuvu atsukti du varžtus kairėje ir dešinėje raudonas apskritimas (7 Pav.) , Tada numušti sidabro spalvos sagtis priimančiosios su įrankių (8 Pav.), atlikti priimančiojoje, ištraukite diržą, apatiniame dešiniajame kampe (9 Pav.), ištraukite pilka LVDS plug šeimininko (10 Pav.), ir perduoti mūsų blue LVDS laido ir didelis Kaištis (11 pav.), kad laidynas yra pirmasis atkurti visos centrinės kontrolė (12 pav.)

Jei savininkas turi įdiegti diktofonas, pirmiausia pasirinkite jungiklį 6 nukreipta žemyn, įjunkite diktofono funkciją.Paspaudę telefono mygtuką ant vairo ir paspauskite ir palaikykite 2 sekundes patekti į diktofoną.

Klientų atsiliepimai

Remiantis 0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą

Parašyti atsiliepimą

Reitingas