ISUDAR USB ŠAKOTUVĄ Už 2021 Tesla Modelis 3 Modelis Y USB Skirstytuvo Docking Station Extender Greito Įkrovimo Duomenų Tipas-C PD QC Mobiliųjų

€24.92 €17.45

Automobilių Elektronika

sku: m315789

  • Prekės Pavadinimas: ISUDAR
  • Elemento Tipas: Kabeliai, Adapteriai & Lizdai
  • Kilmės: Žemyninė Kinija

Žymos: isudar usb hub

USB Doko Už Tesla Model 3/Y 2021-

Tik tinka 2021 2022 Tesla Model 3 / Y su 2 Tipo C sąsajų center " konsolės. (Pastaba: dalis 2022 Tesla center " konsolės USB lizdą pati neturi duomenų perkėlimo funkcija)

Pažangios docking station yra skirtas centrinio valdymo sąsajų išplėtimo Tesla model 3/Y 2021 2022, ji galėtų puikiai tinka centre konsolės laikymo dėžutė ir neturės įtakos naudojimas konsolė slankiojantį dangtelį.

Multi-Port, kad automobilio gyvenimo patogiau

4-in-1 Tesla model 3 Y docking station bus išplėsti, 4 USB jungtys ir išsiskirti, jūs netgi galite prijungti ir atjungti USB su lytėjimo.

Dizainas šviesos yra patogiau naudoti naktį ir imtis dalykų iš centrinio valdymo dėžutė

27W greito įkrovimo ir duomenų perdavimas

USB Doko turi 2 Tipo C ir 2 USB sąsajos, patenkinti pagrindinius taikymo poreikius Tesla savininkai.Tai gali tiek duomenų perdavimo ir nemokamai, ir gali būti prijungtas prie daugelio įrenginių vienu metu, pavyzdžiui, mobilieji telefonai, Macbook, muzika, USB diskas, vairuotojo įrašas, USB "flash" atmintinę, gamepad...

27 W greito įkrovimo.Naudojant greito įkrovimo protokolo chip, jums nebereikės jaudintis, kad lėtai įkrovimo greitis.Stiprus suderinamumo, palaiko: USB-PD, QC 2.0, AFC, FCP, BC 1.2

100% Tinka Konsolė

OEM tikslumo gamybos, Tesla originalaus stiliaus priedai, puikiai tinka konsolė, atsižvelgiant tiek į grožį ir praktiškumą.

4 Prievadų, kad atitiktų jūsų poreikius

Padaryti savo centrinį valdymo švaresnis ir mėgautis geresnius vairavimo gyvenimą.

5 Gabalus indikacija LED

Paprasta ir atmosferos LED apšvietimas, mažas energijos suvartojimas, nr. apakinti vairavimo naktį.

LED apšvietimas pasiimti dalykų lengvai

USB doko turi reguliuojamais LED šviesos sąnaudų dalis, todėl, kad jums nebereikia problemų, kai gauti dalykų iš centrinės langelį.

Jums tik reikia paspausti jungiklį, šviesos apšviesti lauką, o visus elementus, bus aiškiai matomas priešais jus。

3 Sekundžių norėdami Įdiegti, Prijungti Žaisti

Tiesiog atidarykite dangtelį ir centralizuotos kontrolės, vieta stebulės centrinio valdymo šiek tiek pakreiptas, ir tada prijunkite kabelį į sąsają, centrinio valdymo.

Klientų atsiliepimai

Remiantis 0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą

Parašyti atsiliepimą

Reitingas