CZAP102WT H13 Švarus, Kompaktiškas ir HEPA Oro Valytuvas, 12-valandų Laikmatis, 150 kvadratinių pėdų, Pašalina Alergenus, Dulkių ir Teršalų, Skatina

€559.78

Blynas Kūrėjai

sku: m353357

  • Prekės Pavadinimas: KIQUNE
  • Įtampa (V): 6V
  • Oro Kiekis: 50m3/h
  • Galia (W): 1w
  • Kilmės: Žemyninė Kinija

✅ PAŠALINTI ORĄ TERŠALŲ - Su Tiesa HEPA našumą, mūsų oro valytuvas fiksuoja teršalų, kaip mažai, kaip nuo 0,3 mikronų.Savo neigiamų jonų generatorius pritraukia teršalų bei pašalina 99.97% dalelių.

✅ ŠVARŲ ORĄ - Laikyti savo patalpų oro be priemaišų, su mūsų HEPA oro valytuvas.Jis pašalina ore esančias daleles kaip žiedadulkės ir dulkių erkutės, siekiant sumažinti tikimybę, kvėpavimo problemas.

✅ ILGALAIKĮ FILTRAVIMAS - Mūsų namų oro valytuvas pasižymi keičiamais Tiesa, HEPA filtras, kurį galima užfiksuoti, tiek mažų ir didelių dalelių.Filtras gali trukti iki 3000 valandų ar 4 mėnesius.Pakeitimo filtro modelis: CZAPH132.

✅ TURTINGA APRĖPTIS - Tai oro valymo yra aptaki ir kompaktiška forma, kuri reiškia, kad jūs galite padėkite jį ant stalo ar grindų.Jis sukurtas paslaugos mažoms ir vidutinėms kambariai ir apima erdvę iki 150 kv.m.pėdų.

✅ PATOGUS, DIZAINAS - lengva operacija, mūsų maža oro valytuvas funkcijų touch kontrolė su spalvota indikatoriaus lemputės.Ji turi intuityvi valdymo mygtukai ir naktį šviesos jūsų patogumui.

Klientų atsiliepimai

Remiantis 0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą

Parašyti atsiliepimą

Reitingas