Medinė Arbatos Rinkinys Žaislas Medinis Popietės Arbatėlė Nustatyti Apsimesti Žaisti, Maisto Nešiojamų Žaisti Arbatos Metu Playset Mergaitėms, Vaikams, Vaikai

€24.89 €12.44

Žaislai Ir Pomėgiai

sku: m60839

  • Rekomenduojame Amžius: 12+y
  • Modelio Numeris: Mediniai Arbatėlės Rinkinys
  • Medžiaga: Guma
  • Lytis: Unisex
  • Įspėjimas: Nėra
  • Tipas: Virtuvės Žaislų Rinkinys
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Klasifikacija: Virtuvė

Mūsų Medinių arbatėlės Rinkinys bus skatinti savo vaiko kūrybiškumą.Jo natūrali mediena, statybos ir užapvalintais kraštais, kad jis idealiai tinka valdos fiktyvus, arbata šalys su artimaisiais.Vaikai turės tonų įdomus šis rinkinys ir tai puikus būdas paskatinti juos žaisti išmone.

Specifikacija:

Dydis: (vidut.)26.9*19cm/10.59*7.48 cm

Svoris: 680g

Medžiaga: mediena

Tinkamas amžius: Vaikams nuo 3 ir daugiau

Naudojimo scenarijai: tinka šeimoms, vaikų lopšeliai-darželiai, darželiai ir kitos vietos

Funkcijos: Vaidmuo Žaisti Žaislų, Socialinių Įgūdžių Ugdymas, Vaizduotės Vystymas

Savybės:

Natūralios medienos medžiagos

Paprastas ir elegantiškas dizainas

saugi medžiaga

Skatina interaktyvių žaidimų ir bendravimo įgūdžiai

Pakavimo Sąrašas:

Medinė Arbatos Rinkinys Žaislo*1

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Lengva Dirbti su: Jūsų vaikai gali prisijungti prie interaktyvios ir realus patirties su šia medinė arbatos rinkinys žaislo.Ant arbatos padėklo yra arbatinukas, taurės, miestelyje, maišymo šaukštas, ir net citrinos griežinėlis.Šis žaislas bus skatinti savo vaikų socialinius ir kūrybinius sugebėjimus.

2.Gražiai Paruošta: Šis medinis arbatos rinkinys žaislas veikia puikiai savo vaiko apsimesti žaisti, kaip ji yra sukurta su dėmesį į detales ir yra tvirtos konstrukcijos.Ir elegantiška atrodo, kad ji graži dovana, kad bus puoselėjamos metų į priekį.

3.Nėra Lengva Pertrauka: Jūsų vaikui patiks ši Medinė Arbatos Rinkinys Žaislo, kad pagaminti iš natūralios medienos medžiagos.Jis sukurtas paskutinis, o tai reiškia, valandų vaizduotę žaisti.Skatina jūsų vaiko kūrybingumą ir padidinti savo įgūdžius.

4.Padidinti Baudą Judėjimas: Medinės Arbatos Rinkinys Žaislas padeda vystyti bauda judėjimo įgūdžius, kaip jūsų vaikas pila ir tarnauja arbata.Tai naudinga pažintinių ir motorinių įgūdžių vystymąsi, gerina vikrumas ir problemų sprendimo gebėjimus.Skatinti pasitikėti savimi ir gerai suapvalinti augimą.

5.Įsivaizduokite, Naujais Būdais: Su šiuo medinė arbatos rinkinys žaislą, kad jūsų vaikas gali atlikti savarankiškai, nenaudojant jokių ekranų ar technologijų.Jis skatina kūrybiškumą ir leidžia jiems prisijungti prie atviro žaisti, o įsivaizdavimas, ką tik nori.

Klientų atsiliepimai

Remiantis 0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą

Parašyti atsiliepimą

Reitingas