USB Automobilinis Mažas Oro Purkštuvas Namų Miegamajame Nakties Šviesos Nešiojamų Difuzorius Už Eteriniai Aliejai Darbalaukio Rūkas Drėkintuvas

€27.87 €14.49

Blynas Kūrėjai

sku: m103978

  • Galia (W): 2W
  • Drėkinimo Metodas: Rūkas Biudžeto Įvykdymo Patvirtinimo
  • Talpa: 1L
  • Triukšmo: 36db
  • Prekės Pavadinimas: FGHGF
  • Įtampa (V): 5V
  • Kilmės: Žemyninė Kinija

USB Automobilinis Mažas Oro Purkštuvas Namų Miegamajame Nakties Šviesos Nešiojamų Difuzorius Už Eteriniai Aliejai Darbalaukio Rūkas Drėkintuvas

Unikalią Planetą, Dizaino, dailės gyvenime, produkto kūrybinės visatos, jums džiaugsmingas planetos, atlikti drėkintuvai malonumas, ir suteikti jums įvairių gyvenimo.

minkštas lengvas ir šiltas priežiūros, septyni apšvietimo režimai, nevaržomai keisti ir koreguoti taip, kad būtų patogu spalvos temperatūra, visada yra šviesa, kuri jums tinka.

Dviejų reitingą miglos tūris, hidratacijos gali būti keičiamas bet kuriuo metu, lengvai paspauskite jungiklį nustatykite rūko tomas, vienas jaučia, kad savo ruožtu sausumas į drėkina, ir atgauti savo elastinga oda, 1 lygis nuolat purkšti, 2-asis lygis pertrūkiais purškimo.

Šiek tiek girtas balta šviesa suteiks jums Star, sky, ir duoti jums graži svajonė, ir šiltai balta šviesa suteiks jums šilumos ir saldumo, sumažinti nuovargį dieną.

330ml išskirtinis didelės talpos, mažas kūno didelės talpos vandens bakas nereikia, įpilkite vandens, dažnai, greitai išsklaidyti džiovinimo.

Spalva:ruda/Mėlyna

Medžiaga:PP

Dydis: 151 x 151 x 120mm

Pakuotės Turinys:

1 x Drėkintuvas

1 x USB kabelis

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesos atspindys ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Klientų atsiliepimai

Remiantis 0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą

Parašyti atsiliepimą

Reitingas