2X 120Million Neigiamų Jonų Kabinti ant Kaklo Oro Valytuvas Asmens Nešiojami Mini Nešiojamieji Temperatūra Išmatuojama Oro Valytuvas

€25.94 €19.71

Blynas Kūrėjai

sku: m33809

  • Prekės Pavadinimas: FGHGF
  • Įtampa (V): 12V
  • Oro Kiekis: 50m3/h
  • Galia (W): 5w
  • Kilmės: Žemyninė Kinija

1,KVĖPUOTI SAUGESNIS, ŠVARESNIS ORAS: Į BAP-06 yra pirmaujantis asmeninių oro valytuvas į rinką, naudojant pažangiausias technologijas, kad skleidžia neigiamus jonus ir tiesioginio ore teršalų toli nuo savo kvėpavimo zona; Į BAP-06 Elektrostatinės Valymo spinduliuoja 3 pėdų Trackof saugiau oro bet kuria kryptimi, sukurti srityje apsauga nuo kenksmingų teršalų.

2,SUDIE FILTRAI: atsisveikinti su vargo pakeisti filtrai; Į BAP-06 naudoja naujausias technologijas, oro gryninimas, Naudojant elektrostatinės valymas, BAP-06 išmeta milijonus neigiamus jonus į oro verčia pavojingus teršalus iš savo srityje švaraus šviežio oro.

3,MANO BATERIJA MIRĖ - O LAUKTI TAI ĮKRAUNAMĄ: Šis nešiojamas asmens valytuvas veikia 60 valandų vienu vieną mokestį užtikrinti savo apsaugą nuo ore esančių teršalų.

4,JĄ EITI: Į BAP-06 yra puikus kelionių aksesuaras tiems, kurie mėgsta tyrinėti be poveikio antisanitarinės oro; Mūsų BAP-06 modelis apima nuosavybės laidžios virvelę, kuri yra reguliuojama.Dėvėti aplink jūsų kaklo ir turėti srityje kvėpuojantis švarus oras, kur jums eiti.

5,techniniai duomenys: Galia Padidinti Technologijos suteikia 9 kartus daugiau valymo galia; Kvėpuoti 875% švaresnis oras, BAP-06 yra sertifikuota filtras daugiau teršalų nei jo artimiausi konkurentai; Tylus veikimas, ne triukšmingų gerbėjų arba variklius; Jokių filtrų keitimas; USB įkrovimo kabelis, virvelę.

Produkto pavadinimas: Kabo ant kaklo oro valytuvas

Modelis: BAP-06

Neigiamų jonų koncentracija: 120 eur/cm3

Vardinė įtampa: DC5V/1.0 A

Galia: 0.1 W

Mute poveikis: 10DB

Baterijos talpa: 260mAh/3,7 V

Įkrovimo laikas: 2h

Naudojimo laikas: 60h

Taikoma plotas: 10m3

Kaip tai veikia: neigiamų jonų

Valdymo būdas: mygtukas

Taikoma žmonėms: ypač tinka vaikams, pagyvenusiems žmonėms, nėščioms moterims ir tiems, alergiškas žiedadulkėms ir kvapas

Spalva:juoda

Medžiaga:PC

Pakuotės Turinys:

2 x Oro Valytuvas

2 x Karoliai

2 x Įkrovimo kabelis

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesos atspindys ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Klientų atsiliepimai

Remiantis 0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą

Parašyti atsiliepimą

Reitingas