Oro Filtras H13 Ūkio HEPA Filtras Tinka MK04 Dulkės, gyvūnų Pleiskanos, Dūmai, Žiedadulkės, Miegamojo ir Biuro(Du Standartiniai Versio

€536.89 €413.40

Blynas Kūrėjai

sku: m35890

  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Įtampa (V): 6V
  • Prekės Pavadinimas: SHIYAN
  • Galia (W): 500W
  • ASIN: B0C1RTSC3X

99.97% Didelio Efektyvumo Filtravimo: H13 Tiesa HEPA filtro sluoksnis yra naudojamas, kuris atitinka aukšto Efektyvumo kietųjų Dalelių (HEPA) standartas.Tai gali filtras 99.97% ore esančių dalelių, didesnių nei 0,3 mikronų.

Išvengti Užsikimšimo: Jei plaukai, pleiskanos, ir kitų didelių dalelių patenkinti pre-filtro sluoksnis, jie bus blokuoti ne siekiant išvengti oro valytuvas nuo užsikimšimo.

Specialių Sidabro Jonų Sluoksnis: Sidabro jonams, gali reaguoti su kenksmingų dalelių, patenkančių filtras ir gaminti nekenksmingų medžiagų.Mes naudojame unikalų gamybos procesą, kad yra nesuderinta pagal poilsio filtrų.

Specialių Alergijos Filtro Sluoksnis: Pritaikyti žiedadulkių ir naminių gyvūnėlių alergijos su danga, kad turi specialią tvarką, žiedadulkės ir gyvūnų kvapus, filtrai jokių kenksmingų dalelių.

Pašalina Nemalonius Kvapus: premium granuliuotos aktyvuotos anglies filtras fiziškai sugeria nepageidaujamų kvapų ir dūmų, tokių kaip dūmai, virtuvės kvapai, ir naminių gyvūnų kvapus, taip pat Loj, todėl yra geras pasirinkimas namai, gyvūnai, maisto gaminimas, ir rūkaliai.

Klientų atsiliepimai

Remiantis 0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą

Parašyti atsiliepimą

Reitingas